De Nationale Schoenmakersgilde Week.
‘Als uw banden versleten zijn, gooit u uw auto toch ook niet weg!?

Van 31 maart t/m 7 april 2012 organiseert Stichting Schoenmakers Gilde voor de 6e maal een landelijke campagne om de bekendheid van de Gilde schoenmakers een extra impuls te geven. De ruim 300 aangesloten Gildeschoenmakers zullen tijdens deze week middels een groot aantal activiteiten de aandacht vestigen op het schoenmakersambacht. Het overal terugkerende motto van de week is: ‘Als uw banden versleten zijn, gooit u uw auto toch ook niet weg!?’ Tijdens deze landelijke campagneweek ontvangt u bij een reparatie een gratis kraslot. Dit jaar zijn er honderden prijzen te winnen, variërend van schoenpoets, herensokken tot Van Bommel of Van Lier schoenen en als klapstuk twee hoofdprijzen: een reischeques t.w.v. € 500,00 en een set Goodyear autobanden.

Originele materialen voor Van Lier en Van Bommel schoenen.
Het Schoenmakers Gilde is een initiatief van de schoenfabrikanten Van Lier en Van Bommel. De fabrikanten zien een goed georganiseerde schoenmakersbranche als een belangrijk verlengstuk van de service die hoort bij een kwaliteitsschoen. De fabrikanten verlenen de Gilde schoenmakers het exclusieve recht op het gebruik van hun originele schoenonderdelen (o.a. hakken, zolen en binnenzolen). Na een reparatie door een Gildeschoenmaker is de schoen dus echt weer bijna als nieuw en wordt het ingelopen voetcomfort behouden. Met de exclusieve Schoenmakers Gilde organisatie hebben de fabrikanten de zekerheid dat hun originele materialen verantwoord verwerkt worden.

Keuringen.
Het Schoenmakers Gilde keurt periodiek schoenmakers op kwaliteit en service. Alle deelnemende schoenmakers hebben zich vrijwillig aangemeld. Inmiddels zijn meer dan 300 schoenmakers in Nederland goedgekeurd. Voor de consument is het Schoenmakers Gilde een extra reden om kwaliteitsschoenen te kopen. Een deskundige reparatie is immers verzekerd. Bovendien is het laten repareren van schoenen milieuvriendelijk, omdat uw schoenen langer mee gaan. De goedgekeurde Gildeschoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de stichting op de hoogte gehouden omtrent een scala van onderwerpen met steeds als uitgangspunt de continuïteit van kwaliteit schoenreparaties.

Wilt u meer weten over de Gildeschoenmaker en kans maken op een van de mooie prijzen, loop er dan eens binnen. Er zit er vast wel een bij u in de buurt! Voor adressen kijk op www.schoenmakersgilde.nl

Klik hier>> voor om het algemene persbericht

Klik hier>> voor het NSGW persbericht voor de schoenmaker

Stichting Schoenmakers Gilde